مجله سیستم های انرژی: مدیریت و فناوری، انجمنی برای انتشار مقالات جامع از تحقیقات بین‌رشته‌ای و اصلی در مورد همه موضوعات مهم انرژی است. موضوعات در نظرگرفته شده شامل تبدیل و مدیریت انرژی، استفاده بهینه از منابع انرژی، تجزیه و تحلیل و بهینه‌سازی فرآیندهای انرژی، کاهش آلاینده‌های محیطی و سیستم‌های انرژی پایدار است. این مجله مقالات اصلی، مقالات مروری، یادداشت‌های فنی به سردبیر را منتشر می‌کند. گستره پوشش این مجله از فناوری‌ها و سیستم‌های نوآورانه انرژی‌های فسیلی و تجدیدپذیر تا استفاده اقتصادی صنعتی و خانگی از انرژی بدون تأثیر یا تأثیر جزئی بر محیط‌زیست متغیر است. در مجله سیستم های انرژی: مدیریت و فناوری همچنین به مسائل مرتبط با مدل‌سازی و پیش‌بینی، استراتژی‌های ذخیره سازی، اثرات زیست‌محیطی، اجتماعی و اقتصادی سیاست‌ها و استفاده از انرژی، از جمله کاهش تغییرات اقلیمی و سایر کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی پرداخته می شود.

خلاصه اطلاعات مجله

عنوان نشریه:سیستم های انرژی: مدیریت و فناوری